Functies

Weersbestendige behuizing met IP65-classificatie

De behuizing heeft een IP65-classificatie waardoor alle stofdeeltjes in de lucht buiten gehouden worden en het display voortdurend beschermd is tegen allerlei natte en vieze weersomstandigheden. Dit impliceert dus ook dat je het stopbord op een groot scala aan mogelijke omgevingen kunt plaatsen. Het heeft verder ook een duurzame constructie die geschikt is voor buitenshuis-gebruik. De binnenkap is gemaakt van ademend mesh-materiaal waardoor je het gereedschap veilig op kunt bergen en het altijd beschermd is tegen beschadiging.

Gevoelig multi-touch scherm

Het aanraakscherm van dit digitale stopbord is een essentieel onderdeel van je mobiele telefoon en is ook de drijvende kracht achter het ontwerp van het stopbord. Om te kunnen voldoen aan de vereisten van de huidige touchscreentechnologieën, alsook om de stabiliteit te garanderen, maken we gebruik van een capacitief touchscreen met topprojectie, soepel schrijven, slijtvastheid, en een langwerkend touchscreen. Touch screen is optioneel.

 

Het aanraakscherm is bovendien gemaakt van een glazen oppervlak, bestaande uit geïmporteerd optisch glasmateriaal dat een zeer nauwkeurige verwerkingsapparatuur maakt. De lichttransmissie is maar liefst meer dan 99% waardoor het scherm ook perfect zichtbaar is in direct zonlicht. Het glazen materiaal heeft bovendien geweldige hittebestendigheidsprestaties, alsook een geweldige toleratie voor hoge temperaturen. Wanneer je het in de winter, maar ook op warme zomerdagen, gebruikt, zal je altijd genieten van comfort met het 1500Nits Helderheids-IPS-paneel.

Dit LCD-scherm heeft een hoge helderheid waarmee hij tot maar liefst drie keer helderder is dan een TV voor thuisgebruik; hij is daarmee ook ideaal voor buitenruimtes.

Het IPS-paneel levert bovendien zelfs in direct zonlicht kristalheldere beelden, alsook een brede kijkhoek van 178°.

Tot slot heeft het digitale stopbord ook een responstijd van 4ms, wat betekent dat je kunt genieten van een soepele videoweergave met minimale vertraging tussen bewegende objecten op het scherm.

Adverteren op afstand en Plug & Play

  1. Maak online H5-advertenties via je telefoon of computer en geef van op afstand beeld- en tekst-informatie vrij.
  2. Laad afbeeldingen en video’s op een USB-stick en plaats ze vervolgens op het digitale stopbord; je foto’s en video’s worden nu in een continue lus afgespeeld.
  3. Bekijk je inhoud vanuit meerdere hoeken en zoom in en uit op de inhoud.
  4. Met behulp van de eenvoudige bedieningsknop schakel je eenvoudig tussen de camera’s aan de voorkant, de camera aan de achterkant, of beide camera’s tegelijkertijd.
  5. Geniet samen met je vrienden van livestreaming.

Laadniveau-indicator

De laadniveau-indicator van het digitale stopbord is enorm handig gezien hij je precies vertelt hoe opgeladen je batterij nog is, resulterend in een ultiem gemak. Het LED-display toont namelijk het resterende vermogen van je batterij, alsook het oplaadpercentage. 

Stijlvolle, robuuste behuizing

Met de frame van aluminiumlegering, de zeer sterke metalen behuizing, alsook het paneel van gehard glas aan de voorkant, kan je genieten van een stevige achterkant die een geweldige gebruiksomgeving en levensduur van het digitale stopbord kan garanderen. De zeer sterke metalen behuizing is bovendien duurzaam en enorm betrouwbaar in gebruik.

Tot slot zorgt het voorste paneel van gehard glas met 100% helderheid voor een geweldig zicht op het scherm. Met het transparante ontwerp kun je de schoonheid van eender welk apparaat laten zien en alles er elegant uit laten zien.

Lange looptijd

De geïntegreerde lithium-polymeerbatterij zorgt voor een echte revolutie in de manier waarop je narrowcasting kunt gebruiken. Deze slim-line batterijoplossing met een commerciële lijn biedt je maar liefst meer dan 14 uur gebruiksduur.
Verder breiden we het uit tot 50% meer dan onze vorige generatie batterijen, wat dus ook een langere looptijd betekent.

Voorkant van gehard glas

Het digitale stopbord is een prachtig stukje technologie, maar ook gewoon een mooi stukje kunstwerk. De voorkant van het geharde glas geeft een helder beeld en de achterkant van roestvrij staal is sterk genoeg om het scherm te beschermen tegen stof en vocht.

Het stopbord kan bovendien aan elke muur gemonteerd worden of gewoon tegen elk vlak oppervlak geplaatst worden. Voor het beste resultaat raden we echter wel aan om het verticaal te monteren.

Conclusie

Investeren in het digitale stopbord moet zeker niet licht opgevat worden. Draagbare apparaten worden elk jaar beter, en zelfs assistenten zoals Siri doen het steeds geweldiger op functioneel vlak. De beschikbare opties zijn nog nooit zo uitstekend geweest en, vanuit het oogpunt van prijs-kwaliteit, zijn intelligente telefoons misschien wel nog steeds de beste deal. Echter, indien je op zoek bent naar een digitaal stopbord voor buiten, kan je zeker even dat van ons uitproberen. Ons digitale stopbord is dus de beste keuze.

Voel je vrij om contact met ons op te nemen