Voordelen

1. Volledig draagbaar:

Volledig draagbaar – Dit digitale stopbord is opvouwbaar zodat je het overal mee naartoe kunt nemen. Je kunt hem dus ook gebruiken in je slaapkamer, kantoor, of zelfs buitenshuis!

2. Opvouwbaar ontwerp

Dit digitale stopbord is flexibel waardoor hij gemakkelijk gebruikt kan worden om de inhoud van een telefoon of tablet op te bekijken. Verder kun je de hoek van het scherm ook volledig naar wens aanpassen.

3. Wieltjes voor speciaal gebruik:

Het digitale stopbord is speciaal ontworpen met stevige wielen zodat het stopbord op verschillende manieren voldoende ondersteund kan worden. Zo voldoet het volledig aan je behoeften en heb je gegarandeerd stabiliteit en betrouwbaarheid gezien het gemaakt is van hoogwaardig materiaal.

4. Flexibel te bedienen:

Het digitale stopbord kan op verschillende manieren bediend worden; zo kun je volledig genieten van efficiëntie, flexibiliteit, en gemak. Het beschikt bovendien over een breed scala aan montageopties zodat je het stopbord zodanig in kunt stellen zodat het voldoet aan de hoogste noden.

5. Bespaart tijd en moeite:

Met dit digitale stopbord ben je voortaan tijd én moeite bespaard gezien je niet langer de noodzaak hebt om gaten in je vloer of muren te boren of overbodig plaats moet maken voor vervelende borden aan je muur. De installatie is enorm eenvoudig, gebeurt snel, en vereist geen permanente installatie (wat je wel zou hebben bij de traditionele borden). Verder kun je ook genieten van het draagbare ontwerp en kan je het altijd verplaatsen indien een andere locatie meer voldoet aan je nieuwe wensen

6. Veilige vergrendelingsbalk

Naast het feit dat het gemakkelijk te gebruiken en verplaatsen is, is dit digitale stopbord ook voorzien van een vergrendelingsbalk. Zo hou je, tijdens het gebruik, het scherm altijd veilig en kan er nooit iets vervelends mee gebeuren.

7. Geavanceerd vergrendelingsmechanisme met een eenvoudige bediening:

Het digitale stopbord heeft een tweestaps-vergrendelingssysteem zodat het openen en sluiten enorm makkelijk kan verlopen. Indien het stopbord niet gebruikt wordt, kun je simpelweg de knop (bovenaan het apparaat) indrukken zodat het bord zichzelf automatisch vergrendelt.

8. Een verzekerde stabiliteit en veiligheid van het stopbord:

Het digitale stopbord bestaat uit massief staal waardoor het volledig veilig is om hem buiten te stellen; je hoeft je niet langer zorgen te maken over het omvallen of beschadigd raken van je stopborden.

9. Helder HD-scherm:

Met ons digitale stopbord kun je genieten van een hoge helderheid waardoor alles makkelijk af te lezen zal zijn, ook bij direct zonlicht. Verder kunnen de geïntegreerde luidspreker en microfoon muziek afspelen vanaf je smartphone of tablet; dit via Bluetooth of NFC. De luidspreker kan je zelfs in- of uitschakelen met slechts één aanraking of spraakopdracht! Het is de perfecte hub voor alle compatibele apparaten.

10. Spraakbediening:

Dit heldere digitale stopbord heeft een ingebouwde microfoon en stelt je in staat om tegen het scherm te praten. Optioneel.

11. Leesbaar stopbord in het daglicht:

Dit digitale stopbord heeft een enorm makkelijk af te lezen display. Bovendien ondersteunt het meerdere talen, waaronder Engels, Frans, Spaans, en Duits.

12. Ingebouwde digitale camera’s:

Dit digitale stopbord is uitgerust met twee ingebouwde digitale camera’s zodat je ook interactieve inhoud kunt creëren en foto’s kunt delen met vrienden of familieleden; dit aan de hand van sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, WhatsApp, en nog veel meer. Optioneel.

13. Weersbestendige behuizing:

Het ontwerp van dit digitale stopbord is zodanig gemaakt dat het in de meest ruwe omgevingen gebruikt kan worden; denk maar aan regen en zelfs sneeuw! Het kan de meest ernstige omstandigheden doorstaan.

14. 43-inch HD-scherm:

Met dit digitale stopbord kun je genieten van een 43-inch HD-scherm, alsook de 4K video-uitvoer. Het heeft verder ook een ingebouwde wifi zodat je het makkelijk kunt installeren, alsook een hub voor alle compatibele apparaten hebt. Je kunt het ook draadloos opladen zodat je het overal kunt plaatsen; waar je maar wilt!

15. Ingebouwde wifi voor een makkelijke installatie:

Het digitale stopbord heeft een geweldige processor en kan snelle wifi-snelheden tot 1 Gigabyte en meer bandbreedte ondersteunen. Dit maakt hem dan ook perfect te gebruiken voor een vloeiende videostreaming. Het digitale stopbord wordt bovendien ook geleverd met de nieuwste softwareversies. Zo kun je meteen aan de slag zonder eerst te moeten wachten op vervelende updates. Optioneel.

16. Urenlang batterijtijd:

Het digitale stopbord is voorzien van een geïntegreerde batterij waardoor het in alle weersomstandigheden gebruikt kan worden en je tot maar liefst 10 uur continu gebruik aanbiedt per oplaadbeurt. Dit betekent dus ook dat, zelfs als je dagenlang in een wildernis bent, je jou geen zorgen moet maken over het opladen totdat je weer thuis bent!

17. Kleine vormfactor met draadloos opladen:

De kleine vormfactor van het digitale stopbord maakt het gemakkelijk om mee te nemen en is ook compatibel met elke standaardantenne van je lokale kabel- of satellietserviceprovider.
Waar je ook bent of wat het weer ook is, met dit intelligente digitale stopbord kan je je urenlang vermaken met een buiten-TV. Optioneel.

18. Waterbestendig

Het digitale stopbord is volledig waterdicht, alsook robuust genoeg om in alle weersomstandigheden bruikbaar te zijn. Het is dan ook de beste manier om reclame te maken voor je bedrijf.

19. Stofbestendig:

Het digitale stopbord is volledig stofbestendig waardoor je hem overal neer kunt zetten, waar je ook wilt. Zo kun je hem langdurig gebruiken zonder je voortdurend bezig te moeten houden met het stofvrij maken.

20. Een hub voor alle compatibele apparaten:

Dit digitale stopbord is compatibel met heel wat intelligente apparaten, waaronder smartphones, tablets, horloges, en fitness-trackers. Zo kun je alles voortaan verbinden met het display en kun je het overal ter wereld bedienen! Bovendien kunnen er maar liefst 15 apparaten tegelijkertijd aangesloten worden! Optioneel.

21. Kan overal geplaatst worden met de slimme applicatie:

Met behulp van de gratis applicatie kun je het digitale stopbord van vrijwel overal ter wereld plaatsen. Op deze manier kun je ook genieten van een aangepaste weergave-indeling zodat het volledig past bij je behoeften betreffende je huis of kantoorruimte. De applicatie biedt bovendien ook gemakkelijk toegang tot je instellingen en voorkeuren vanuit de eenvoudige interface; je kunt alles met slechts één simpele klik aanpassen.

Voel je vrij om contact met ons op te nemen

Belangrijkste onderdelen van het digitale stopbord voor buitenshuis

1. Paneel

2. Computer

3. Batterij

4. Mechanisch

5. Milieugericht

6. Accessories